Zomer 2021!

We zullen het herinneren als de vakantie waarin je kan blijven kijken naar een mooi huis in wording! Een mooi huis met een karakteristiek blauw dak, waar het ook nog binnen regent en waar nog heel veel gedaan moet worden om er volwaardig te kunnen wonen!

Maar… we zeggen nu regelmatig; kijk hoe gaaf! We hebben een huis in de tuin! Het huis is nog mooier dan verwacht! De ruimtes zijn mooi qua omvang en het uitzicht is echt wijds en hetgeen waar we nu al van genieten.

En was er dus zomervakantie: tijd voor wat ontspanning; en even tijd om even niet te werken. Wel thuis natuurlijk, met name ook gezien de twee pogingen om (delen van) de steiger te ongeoorloofd mee te nemen. Ja, nette taal voor stelen…

Kijk hier een vakantie-impressie…

Eerst twee dagen met Roan en Thijmen, toen een paar dagen samen en uiteindelijk afgesloten met twee dagen lol met Roos en Luca

Na 10 dagen vrijheid en blijheid gingen we weer aan de slag. Bernice met de afronding van het PhD. En Jorrit met het huis; een week vakantie nemen om te klussen in het huis. Wie droomt er niet van. Jorrit heeft 60% van de elektriciteit aangelegd. Dat betekent dat je kilometers draad moet trekken door dunne flexibele buizen die reeds prefab zijn geinstalleerd. En waarbij er ook een volledig doordacht moet zijn waar welke lamp komt te hangen of welk stopcontact overal moet zitten. Dus dat vergt ook nog afstemming onderling en met de elektricien die uiteindelijk de meterkast zal opbouwen.

Blij en trots met de vorderingen die gemaakt waren op het gebied van elektriciteit, moest er ook aandacht gegeven worden aan de stelkozijnen. Want ook die heeft Jorrit op aanwijzingen van Hermen allemaal zelf gemaakt. En dan zie je een heel blij hoofd als er eindelijk ook weer zelf geklust kan worden en we niet alleen maar bezig zijn met afstemmen op papier en alle tekeningen en berekeningen. Dan is het echt bezig zijn met de eigen handjes veel leuker!